Wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen synthetisch schildklierhormoon en het natuurlijk schildklierhormoon?

Benieuwd? Kom dan naar de lezing op de VGNS ledendag 2019. Gratis toegang ook voor niet-leden (kijk hier)

Moe, Angstig, Depressief

on donderdag, 06 maart 2014. Posted in Boeken in het Nederlands, Geschreven door patiënten

MAD boek door Anneke Spaaks

MAD, Moe, Angstig, Depressief zijn enkele van de symptomen van een lichamelijke aandoening die door artsen vaak niet wordt herkend waardoor adequate behandeling uitblijft.

MAD, gek, omdat het om een ziekte gaat waar naar schatting één op de tien mensen aan lijdt en die wel degelijk gediagnosticeerd en met goed resultaat behandeld kan worden, zoals in dit boek wordt aangetoond.

MAD is het persoonlijke verhaal van een schildklierpatiënte over haar ziekteproces en uiteindelijke genezing dankzij complementaire artsen die de juiste diagnose stellen, omdat zij vertrouwen op hun klinische blik en de gangbare TSH-test ter discussie stellen.

MAD is geschreven in dagboekvorm, er wordt ingegaan op de controverse tussen reguliere en complementaire artsen m.b.t. de diagnosticering en behandeling van hypothyreoïdie, de strijd die geleverd moet worden om als patiënt erkend te worden en de heilzame werking van natuurlijk schildklierhormoon. Het boek is voorzien van een voorwoord geschreven door dokter Linschoten en dokter Hibbeln en bevat literatuuropgave.

Moe, Angstig, Depressief 

Anneke Spaaks

U kunt het boek bestellen op de website van Anneke Spaaks

Natuurlijke schildkliermedicatie is al meer dan 100 jaar een effectief geneesmiddel voor miljoenen patiënten wereldwijd.
Ondersteun het werk van de VGNS en word lid!